Zápis do taneční sezóny 2020/2021

1.8.2020 - 30.9.2020

DK Metropol, Taneční sály NG Dance Crew

Přejeme krásný den,

POKUD SE CHCETE PŘIHLÁSIT DO NOVÉ TANEČNÍ SEZONY 2020/2021 MŮŽETE TAK UČINIT OD 1.SRPNA 2020 vyplněním elektronické přihlášky na našich webových stránkách, v tábulce si mužete vybrat taneční kurz přímo pro vás! (následně obdržíte informační email o první lekci atd.) , nebo osobně na DNECH OTEVŘENÝCH DVEŘÍ (viz aktuality) 

PŘIHLÁŠKY NALEZNETE (uvodní stránka - tlačítko přihlásit se)

PŘIHLÁŠKA JE NEZÁVAZNÁ 

PRVNÍ LEKCI LZE VYZKOUŠET ZDARMA

Náš tým se skládá z lidí, kteří tancování zasvětili velkou část svého života. Naši lektoři mají potřebné vzdělání: taneční konzervatoř, trenérské kurzy, pedagogické vzdělání, mnohaleté zkušenosti i úspěchy.  Tanec pro nás není jen práce, je to především velká vášeň a upřímná radost. A i když sbíráme mnohá ocenění, největší odměnou pro nás zůstává nadšení našich tanečníku, spokojenost rodičů a podpora jejich přátel. Spojuje nás láska k tanci i pohled na něj. Každodenní náplní naší práce je rozvoj lidské osobnosti, zvyšování pohybových dovedností a vytváření pozitivního prostředí, kam se budou tanečníci rádi vracet.

Jsme jediná taneční skupina v Českých Budějovicích, která vyučuje Street Dance, a to ve všech věkových kategoriích i výkonnostních třídách